27 de març del 2012

IOGA, MEDITACIÓ I CROMOTERÀPIA

Us informem que el grup del taller de ioga de la Marta Vila ja està ple i que, per tant, no rebrem més inscripcions ni reserves. A la tardor mirarem d'obrir un altre grup.

Tot i així, aprofitem per animar-vos a venir al taller de meditació del dissabte 28 d'abril de 10 a 14 h per només 20 €. Els talleristes seràn la mateixa Marta Vila, en Francesc Pladevall i l'Eulàlia Calls. Quatre hores intenses per aprendre a relaxar-nos i a experimentar el silenci del nostre interior sota els consells d'aquests tres experts.

L'altre monogràfic de teràpies naturals que oferim aquesta primavera 2012 és el taller de cromoteràpia i auriculoteràpia, on la infermera Maite B. Medardo, qui ha treballat molts anys a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, ens explicarà l'efectivitat de combinar les dues tècniques (l'aplicació del color i el tractament de punts a l'orella) per tractar certes patologies lleus. Serà el proper dissabte 19 de maig d'11 a 14 h per només 15 €.

Us ho perdreu? INSCRIPCIONS OBERTES. No espereu a l'últim dia i reserveu ja la vostra plaça a tallers.calldetenes@gmail.com

Moltes gràcies per la vostra participació i esperem veure-vos ben aviat a Calldetenes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada